Schleich – Savanne

Der er kamp om pladserne på ved vandhullet på den afrikanske savanne. Alle dyrene strømmer til for at slukke tørsten men de skal alle sammen passe på den sultne krokodille der lurer under overfladen.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.000-2.300,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Ikke på lager
Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 008 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

Schleich vandfald og vandhul
Schleich grotte
18 Schleich dyr (13 voksne og 5 unger)
6 små-dyr (slange, frøer mm.)
Tilbehør (grene, planter, skelet mm.)
2 bomuldsposer til småting
Opbevaringskasse

Schleich Legetøj

Det er svært at finde legetøj der fungerer så godt som Schleich’s store udvalg af legetøjs-figurer og tilbehør. Det er produceret i flere forskellige plast-typer, som alle har gennemgået en skrap tysk kvalitetskontrol, så de opfylder alle gældende lovkrav og retningslinjer for at kunne bruges som legetøj. Derudover samarbejder Schleich med Verdensnaturfonden (WWF) og bidrager bl.a. til at beskytte truede dyrearter fra udryddelse.

Schleich’ s figurer er utroligt slidstærkt som legetøj. De tåler virkelig lidt af hvert, og så er de meget nemme at rengøre og vedligeholde. Måske er Schleich mest kendt for deres dyre-figurer, men de producerer meget andet kvalitetslegetøj som f.eks. dinosaurer, smølfer og fantasi-figurer og drager fra fantasi-verdener som Eldrador og Bayala.

Besøg Schleich’s hjemmeside for mere info.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 50x35x25 cm. (LxBxH)