Schleich – Horse Club

Dyrlægen er på besøg på stutteriet. Hun holder øje med om alle hestene er sunde og raske, og har udstyr med til at behandle dem. Men først skal hun se på det lille ny føl der lige er kommet til verden. Måske kan det blive til en dygtig dressur-hest?

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.200-2.600,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 024 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

Schleich hestestald
Schleich pickup m. hestetrailer
Schleich dyrlæge m. bil og tilbehør
Schleich dressur-bane m. hegn og 8 bogstaver
12 stk. Schleich heste
4 stk. Schleich mennesker
Tilbehør: Foder, dækkener, blomster mm.
2 stk. bomuldsposer til småting
Opbevaringskasse

Schleich Legetøj

Det er svært at finde legetøj der fungerer så godt som Schleich’s store udvalg af legetøjs-figurer og tilbehør. Det er produceret i flere forskellige plast-typer, som alle har gennemgået en skrap tysk kvalitetskontrol, så de opfylder alle gældende lovkrav og retningslinjer for at kunne bruges som legetøj. Derudover samarbejder Schleich med Verdensnaturfonden (WWF) og bidrager bl.a. til at beskytte truede dyrearter fra udryddelse.

Schleich’ s figurer er utroligt slidstærkt som legetøj. De tåler virkelig lidt af hvert, og så er de meget nemme at rengøre og vedligeholde. Måske er Schleich mest kendt for deres dyre-figurer, men de producerer meget andet kvalitetslegetøj som f.eks. dinosaurer, smølfer og fantasi-figurer og drager fra fantasi-verdener som Eldrador og Bayala.

Besøg Schleich’s hjemmeside for mere info.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 58x38x31 cm. (LxBxH)