Schleich – Dinosaur

Den fantastiske vulkan fra Scleich er omdrejningspunktet i dramaet der udspiller sig i fortiden. Den sultne Tyrannosaurus er på jagt efter bytte, men den skal være forsigtig. Grotten er det perfekte skjulested, og vulkanen er fyldt med lumske fælder.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.000-2.500,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Ikke på lager
Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 016 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

Schleich vulkan
6 stk. store Schleich dinosaurer
4 stk. mindre Schleich dinosaurer
Tilbehør: grene, planter, skelet, smådyr mm.
Bomuldspose til småting
Samlevejledning til vulkan
Opbevaringskasse

Schleich Legetøj

Det er svært at finde legetøj der fungerer så godt som Schleich’s store udvalg af legetøjs-figurer og tilbehør. Det er produceret i flere forskellige plast-typer, som alle har gennemgået en skrap tysk kvalitetskontrol, så de opfylder alle gældende lovkrav og retningslinjer for at kunne bruges som legetøj. Derudover samarbejder Schleich med Verdensnaturfonden (WWF) og bidrager bl.a. til at beskytte truede dyrearter fra udryddelse.

Schleich’ s figurer er utroligt slidstærkt som legetøj. De tåler virkelig lidt af hvert, og så er de meget nemme at rengøre og vedligeholde. Måske er Schleich mest kendt for deres dyre-figurer, men de producerer meget andet kvalitetslegetøj som f.eks. dinosaurer, smølfer og fantasi-figurer og drager fra fantasi-verdener som Eldrador og Bayala.

Besøg Schleich’s hjemmeside for mere info.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 50x35x25 cm. (LxBxH)