Schleich – Bondegård

Der er nok at se til på bondegården. Alle dyrene i foldene skal passes og fodres og der skal gøres rent i stalden hos grisene. Og så skal man hele tiden passe på at de små grisebasser ikke stikker af.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.200-2.600,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 009 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

Schleich Bondegård
Schleich Traktor
Schleich Hønsegård og Kaninbur
27 stk. Schleich bondegårds-dyr
3 stk. Schleich menneske-figurer
Tilbehør: Hegn, foder, trillebør mm.
Bomuldspose til småting
Opbevaringskasse

Schleich Legetøj

Det er svært at finde legetøj der fungerer så godt som Schleich’s store udvalg af legetøjs-figurer og tilbehør. Det er produceret i flere forskellige plast-typer, som alle har gennemgået en skrap tysk kvalitetskontrol, så de opfylder alle gældende lovkrav og retningslinjer for at kunne bruges som legetøj. Derudover samarbejder Schleich med Verdensnaturfonden (WWF) og bidrager bl.a. til at beskytte truede dyrearter fra udryddelse.

Schleich’ s figurer er utroligt slidstærkt som legetøj. De tåler virkelig lidt af hvert, og så er de meget nemme at rengøre og vedligeholde. Måske er Schleich mest kendt for deres dyre-figurer, men de producerer meget andet kvalitetslegetøj som f.eks. dinosaurer, smølfer og fantasi-figurer og drager fra fantasi-verdener som Eldrador og Bayala.

Besøg Schleich’s hjemmeside for mere info.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 58x38x31 cm. (LxBxH)