bObles – Multigrøn

Der er masser af muligheder for sjove og udfordrende lege med dette bObles tumlesæt i flotte grønne nuancer. Med både tumlegulv og trædesten kan der bygges mange sjove baner, og så er der rasle-lyde i pindsvinet så alle sanser bliver udfordret.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 3.000,- kr.
Kærlighed modtaget (stand):

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Ikke på lager
Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 005 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

bObles Elefant (stor)
bObles Fisk
bObles Pindsvin
bObles Trædesten – 8 dele
bObles Tumlegulv – 4 plader med 16 små runde plader.
Opbevaringskasse

Bobles Tumlelegetøj

De meget populære bObles figurer findes efterhånden i hjemmet hos de fleste småbørnsfamilier. Og det er med god grund. De er udført i fast EVA-skum uden de farlige ftalater og har alligevel en dejlig blød og skridsikker overflade der ikke efterlader mærker i hjemmet. De er nemme at rengøre og vedligeholde og er utroligt robuste.

bObles er udviklet som det perfekte tumlelegetøj til især de små børn med stor fokus på motorik og kropsbevidsthed. De fås i alverdens flotte farver, og så er der også fra producentens side tænkt over at det skal kunne pakkes væk efter brug. Således kan mange af figurerne samles så de fylder så lidt som muligt.

Besøg evt. bObles hjemmeside for yderligere inspiration.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 58x38x31 cm. (LxBxH)