LEGO DUPLO – Dinosaur

Velkommen til fortiden! Den langhalsede brachiosaurus’ æg er netop klækket i den grønne hule og flyveøglerne har bygget rede på en klippetop. Men de skal alle passe på den sultne T-Rex, der holder til i vulkanens skygge. LEGO DUPLO når det er bedst!

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.000-2.500,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 011 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

7 stk. dinosaurer
Stor grøn byggeplade
Grå klippe-plade
Træer, planter og tilbehør
Ca 4,0 kg. basisklodser og små plader
Opbevaringskasse

LEGO DUPLO

Findes der bedre legetøj end LEGO? Det ikoniske danske legetøjs-brand har spillet en stor rolle i mange børns opvækst gennem det meste af de sidste 100 år. Det er dybt inspirerende for børn i alle aldre at kunne bygge noget og give det liv gennem legen, og LEGO er indbegrebet af at bygge.

Som en af verdens førende legetøjs-producenter tager LEGO et stort ansvar og går forrest f.eks. når det kommer til kampen for at forbedre vores klima. Begreber som genbrug, bæredygtighed og CO2-reduktion er højt på dagsordenen ligesom koncernen går langt for at sikre at deres produktion foregår med stor hensyn til f.eks. menneskerettigheder og meget andet.

Tag også et kig på Lego’s hjemmeside.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 50x35x25 cm. (LxBxH)