HABA – Kuglebane

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan man kan bygge den sjoveste HABA kuglebane. Med en grundpakke og hele fem tillægs-pakker og over 100 forskellige dele er mulighederne mange, og især de musikalske børn og barnlige sjæle vil se mulighederne i både tromme, melodiklodser og klokken.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.000-2.300,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 012 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

HABA Kuglebane – Grundpakke
HABA Kuglebane – Melodi-klodser
HABA Kuglebane – Tromme
HABA Kuglebane – Kaskade
HABA Kuglebane – Spiral
HABA Kuglebane – Hopbakke
Diverse tilbehør og 10 glaskugler
Bomuldspose til småting
Opbevaringskasse

HABA Kuglebane

Den store tyske legetøjs-producent, HABA, er mest kendt i Danmark for den ikoniske kuglebane med de små glaskugler. Men de laver også en masse andet legetøj og børneudstyr, der frem for alt er kendetegnet ved at være solidt og robust, men også stilfuldt og intuitivt.

På samme måde som de andre store kvalitets-brands går de også meget op i at passe på miljøet. Især deres træ-produkter lever op til begrebet bæredygtighed, og de bruger kun PEFC/FSC certificeret træ fra deres egne skove i Tyskland, hvilket bekræfter deres fokus på bæredygtig skovforvaltning. Hele deres produktion er også placeret lokalt i Tyskland for at minimere transporten for miljøets skyld.

Tag et besøg på HABA’s hjemmeside og se hvad de ellers byder på.

Opbevaringskassen:

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål:50x35x25 cm. (LxBxH)