HABA – Kuglebane

Tiden flyver afsted når man leger med en HABA kuglebane. Den store Megapack med den sjove hvirvelvind, bliver kun endnu sjovere med tillægspakkerne Skyskraber og Tromme. Kan du bruge alle klodserne og lave den ultimative kuglebane?

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.000-2.300,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 019 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

HABA Kuglebane – Megapack
HABA Kuglebane – Tromme
HABA Kuglebane – Skyskraber
HABA ekstra elementer (snakerun) og klodser
10 glaskugler i dåse
Opbevaringskasse

HABA Kuglebane

Den store tyske legetøjs-producent, HABA, er mest kendt i Danmark for den ikoniske kuglebane med de små glaskugler. Men de laver også en masse andet legetøj og børneudstyr, der frem for alt er kendetegnet ved at være solidt og robust, men også stilfuldt og intuitivt.

På samme måde som de andre store kvalitets-brands går de også meget op i at passe på miljøet. Især deres træ-produkter lever op til begrebet bæredygtighed, og de bruger kun PEFC/FSC certificeret træ fra deres egne skove i Tyskland, hvilket bekræfter deres fokus på bæredygtig skovforvaltning. Hele deres produktion er også placeret lokalt i Tyskland for at minimere transporten for miljøets skyld.

Tag et besøg på HABA’s hjemmeside og se hvad de ellers byder på.

Opbevaringskassen:

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål:50x35x25 cm. (LxBxH)