BRIO – Togbane

Der er virkelig mange timers god leg i en stor BRIO togbane som denne her. Der er både broer og tunneller, en sej lasteplads og så den virkelig sjove kløft, hvor skinnerne ”falder ned” ved et tryk på knappen. Flere af elementerne er med lyde, og det ene lokomotiv er batteridrevet og kan selv trække vognene rundt på den lange og spændende tur.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.000-2.500,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Ikke på lager
Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 004 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

61 alm. skinner
14 korte skinner
3 sporskifter
12 elementer (f.eks. tuneller, broer mm.)
1 batteri-drevet tog
10 diverse togvogne m/u last
Diverse tilbehør (buske, træer, signaler, dyr osv.)
Bomuldspose til småting
Opbevaringskasse

BRIO Togbane

Det er vist de færreste forældre der ikke kender til, og selv har leget med, den klassiske togbane fra kvalitetsmærket BRIO. Og der er en god grund til at der stadig den dag i dag er efterspørgsel på togbanerne: Det er bare kvalitetslegetøj! Simpelt, funktionelt, solidt, intuitivt og sjovt. Og så er det produceret med ansvarlighed overfor den verden vi lever ved brug af bl.a. FSC-certificeret træ og meget mere.

BRIO togbanen har gennemgået en masse forandringer gennem tiden, men bygger stadig på samme solide skinner, der er nemme at rengøre og vedligeholde. Masser af nye muligheder er opstået med togbanerne som tiden er gået, og en togbane fra BRIO bliver kun sjovere og sjovere.

Se evt. BRIO’s hjemmeside for yderligere inspiration.

Opbevaringskassen:

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål:58x38x31 cm. (LxBxH)