BRIO – Togbane

En BRIO togbane bliver ikke meget bedre end denne her. Passagererne er skiftet fra bus til Metroen, og er på vej til lufthavnen, hvor kaptajnen venter på at flyve dem ud i verden. I mellemtiden er godstoget stoppet foran en stor klippe. Heldigvis har togføreren dynamit med til lejligheden.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.200-2.600,- kr.
Kærlighed modtaget (stand): 

 – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 025 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

53 alm. skinner
15 korte skinner
10 sporskifter
9 elementer (f.eks. tuneller, broer mm.)
2 batteri-drevede tog
7 diverse togvogne m/u last
2 fly
Diverse tilbehør (buske, træer, signaler, dyr osv.)
2 stk. bomuldspose til småting
Opbevaringskasse

BRIO Togbane

Det er vist de færreste forældre der ikke kender til, og selv har leget med, den klassiske togbane fra kvalitetsmærket BRIO. Og der er en god grund til at der stadig den dag i dag er efterspørgsel på togbanerne: Det er bare kvalitetslegetøj! Simpelt, funktionelt, solidt, intuitivt og sjovt. Og så er det produceret med ansvarlighed overfor den verden vi lever ved brug af bl.a. FSC-certificeret træ og meget mere.

BRIO togbanen har gennemgået en masse forandringer gennem tiden, men bygger stadig på samme solide skinner, der er nemme at rengøre og vedligeholde. Masser af nye muligheder er opstået med togbanerne som tiden er gået, og en togbane fra BRIO bliver kun sjovere og sjovere.

Se evt. BRIO’s hjemmeside for yderligere inspiration.

Opbevaringskassen:

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål:58x38x31 cm. (LxBxH)