bObles – Multililla

Alle sanser bliver udfordret med dette tumlesæt fra bObles i flotte lilla nuancer. Den robuste gynge er fantastisk til de små snurreture, og der er rasle-lyd i muslingen så også hørelsen bliver udfordret. Mulighederne er uendelige her og kun fantasien sætter grænserne.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 3.000,- kr.
Kærlighed modtaget (stand):

♥ – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Ikke på lager
Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 010 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

bObles Gynge
bObles Musling (m. lyd)
bObles Kylling
bObles Krokodille
bObles Fisk
bObles Bold (Ø: 15 cm)
Opbevaringskasse

Bobles Tumlelegetøj

De meget populære bObles figurer findes efterhånden i hjemmet hos de fleste småbørnsfamilier. Og det er med god grund. De er udført i fast EVA-skum uden de farlige ftalater og har alligevel en dejlig blød og skridsikker overflade der ikke efterlader mærker i hjemmet. De er nemme at rengøre og vedligeholde og er utroligt robuste.

bObles er udviklet som det perfekte tumlelegetøj til især de små børn med stor fokus på motorik og kropsbevidsthed. De fås i alverdens flotte farver, og så er der også fra producentens side tænkt over at det skal kunne pakkes væk efter brug. Således kan mange af figurerne samles så de fylder så lidt som muligt.

Besøg evt. bObles hjemmeside for yderligere information.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 58x38x31 cm. (LxBxH)