bObles – Multiblå

De flotte blå nuancer i dette bObles tumlesæt er en fryd for øjet. Der er også masser af udfordringer for barnets kropsbevidsthed med dette sæt, der kan bruges til at bygge både forhindrings- og balancebaner, tårne og huler, og så kan man lave en boldbane med myresluger-mål og tumlebold.

Estimeret nypris-værdi: Ca. 2.700,- kr.
Kærlighed modtaget (stand):

♥ – Næsten som ny
♥♥ – God men brugt
♥♥♥ – Brugt men stadig brugbar

Ikke på lager
Dette produkt kan kun bestilles af medlemmer. Bliv medlem her

Varenummer (SKU): 018 Kategori:
 

Beskrivelse

Dette sæt indeholder:

bObles Myresluger
bObles Kylling
bObles Trædesten (6 dele)
bObles Bold (Ø: 15 cm)
Opbevaringskasse

Bobles Tumlelegetøj

De meget populære bObles figurer findes efterhånden i hjemmet hos de fleste småbørnsfamilier. Og det er med god grund. De er udført i fast EVA-skum uden de farlige ftalater og har alligevel en dejlig blød og skridsikker overflade der ikke efterlader mærker i hjemmet. De er nemme at rengøre og vedligeholde og er utroligt robuste.

bObles er udviklet som det perfekte tumlelegetøj til især de små børn med stor fokus på motorik og kropsbevidsthed. De fås i alverdens flotte farver, og så er der også fra producentens side tænkt over at det skal kunne pakkes væk efter brug. Således kan mange af figurerne samles så de fylder så lidt som muligt.

Besøg evt. bObles hjemmeside for yderligere information.

Opbevaringskassen

Den medfølgende opbevaringskasse er bygget specielt til formålet. Den er udført i ubehandlet træ og er fremstillet af engangspaller i den bedste genbrugsånd.

Udvendige mål: 58x38x31 cm. (LxBxH)